Let me breath

Jag har anmält mig till aupair utomlands nu. Jag ska fylla i papper, för att sedan komma på en intrevju. Då kollar vi ut land, och eventuella familjer. Jag ser fram emot det.  Ska inte åka förrän i januari dock. Men jag har alltid lovat mig om allt går åt pipsvängen, så ska jag dra. Och precis nu är about time.

Kommentarer
Postat av: malin

svar: Tack !! :D

2009-04-28 @ 12:09:57
URL: http://malinnilsson.blogg.se/
Postat av: Cat

Ohhh! Va spännande! =D Kul att göra något sådant i sitt liv! =) Riktigt skoj ju!



Sv: Haha! Jodu, skapligt fult alltså.. =P Men tänk va skönt o slippa det där problemet som alltid blir.. "Vad ska jag ha på mig idag då?" Då är det ju bara att slänga på sig den där fula dräkten o shake:a loss! ;D

2009-04-28 @ 12:29:48
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: Daniel

Vad skoj! VArt vill du?

2009-04-28 @ 12:35:09
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

fan vad härligt! Vilket land blir det?

2009-04-28 @ 12:50:12
URL: http://halshammar.se
Postat av: jessica

det är helt okej :)

med dig då ?

kram

2009-04-28 @ 14:32:56
URL: http://jessieh.blogg.se/
Postat av: Mia

Haha.. jo tårarna kommer nog spruta =)Bäst att inte ha så mycket smink och vattenfast mascara!

2009-04-28 @ 15:17:11
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Raisa

men jag vill med :O finns det någon hemsida man kan kolla??:D

2009-04-28 @ 16:06:09
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Wow, så kul!! Kan du inte önska land?? Borde ju gå.. Vart vill du helst?? Är det 1år du ska va borta??

2009-04-28 @ 17:40:09
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Ronja

det tror jag kommer bli perfekt för dig:)

2009-04-28 @ 17:50:28
Postat av: Julia

Ahh man får försöka tänka så :) Å hoppas på att dt vänder snart :) Oj shit då måste den verkligen varit bra :)



Va skoj me au pair :) Något speciellt land som önskemål??



Kram vännen <3

2009-04-28 @ 19:55:20
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj, vad hade hänt här som gjorde att allt kändes jobbigt(pipsvängen)? Du hamnade rätt till slut i alla fall :D

Svar: En väldigt nära nära person fick fängelsestraff... :/ Måste okcså lägga till att det var oskyldigt straff. Vilket såklart var jättejobbigt(!)
Trees

2012-07-18 @ 13:07:48
Postat av: Anna

Oj, det måste varit hemskt! Hoppas det klarat upp sig! Jag funderar själv på att resa iväg nämligen men varken min pojkvän eller familj är positiva till det. Så nu vet jag inte hur det blir tyvärr. Fick du stöd för att kunna ta steget? Och hur tänkte du med pv? Blir glad när jag ser att du verkar ha tagit rätt beslut i vilket fall:)

2012-09-11 @ 15:12:30
Postat av: AnnaPanna(igen)

... Min mamma tycker att jag är för ung, men du var väl inte så gammal när du åkte? Hade du kille då? Det är det svåraste för mig:/

Svar: Ja usch! :/ men vad menar du med pv!? Jag fick ju ingen hjalp, men dom stottade mig i mitt beslut. Jag hade ingen pojkvan, sa det ar ju saklart lattare att inte kanna att man lamnar nagon... Jag kan val inte saga att dom var jattepositiva, men det var jag :) man ska verkligen ga pa sin magkansla, och inte bry sig om andra, aven om det ar familj.. Gor du inte det nu, sa kanske det inte blir alls. Da kanske du angrar dig sen.. Det ar ju jobbigt!!
Trees

2012-09-14 @ 09:53:13
Postat av: Anonym

Tack snälla för att du svarade! :) Det är just det jag är rädd för, att ångra mig. Kanske lite personlig fråga men jag har läst att du va ihop med någon innan så gjorde du eller han slut för att du ville iväg? Min pv(pojkvän);) är så negativ så jag funderar på om det är rätt? Jag tror att han vill sätta ett ultimatum om att göra slut om jag åker:( Har du kloka tips? Gillar din blogg allmänt förrästän:)

2012-09-14 @ 12:49:38
Postat av: Anonym

Hej igen. Såg du mitt inlägg? Jag skrev det någonstans där jag inte kan hitta det så nu vet jag inte om du svarat juh;/ Hihi..... Men risk att låta tjatig men undrar om du va ihop med pv när du skrev detta inlägg och hur han tog det? Vi gjorde ju slut(om du inte sett mitt andra inlägg) men nu har vi bestämt att försöka ändå fast det är osäkert. Hade varit skönt att höra hur någon i samma sits som jag hanterade det för jag är ganska vilsen. Om det nu va samma sak såklart.. Fy vad jag babblar;)

2012-09-21 @ 12:05:39
Postat av: Loreen

Hej. Får jag bara fråga hur länge det tog innan ni fick veta något om den personen skulle få fängelse från det att hen häktades? Har en vän som är i en jobbig sits nu och jag vet inte vad man kan förvänta sig :( Är personen borta från en under den tiden medan det bestäms? Tack för hjälp. /L

Svar: Hej! Den personen satt i 6 manader.. och det funkar sa att om dem anser att personen i fraga ar sjalvmordsbenagen, sa skickar dom inte hem honom mellan haktet och fangelset. Nu e det sakert annorlunda med mord osv. men i varat fall var det så dom sa! :/ Nu var inte han sjalvmordbenagen... och det sa till och med den "doktor" han pratade med. Men han var tvungen att stanna kvar av nagon anledning? Sa i slutandan gor dom nog som som vill anda....Jag vet det ar jattejobbigt!! Lider med dig. Man kan ju bara kommunisera i brev och om man har tur, pa telefon ibland. Hoppas det loser sig pa allra basta satt. Kram
Trees

2012-12-12 @ 13:55:43
Postat av: Loreen

Ok. Så förstår jag det rätt att din person satt alltså borta från er i ett halvår innan du skrev detta om att personen hamnade i fängelse? Så det som hände inträffade typ på hösten och NU fick ni domen? Det måste varit hemskt isf!! Då blir det som ett extra straff ju:( Usch, detta system:( Jag blir orolig men man får hålla ut tills man hört något. Tack.

Svar: Ja eller, han akte in i haktet runt denna tiden och runt november sen fick vi domen. Ush ne de var jobbigt! Den dar ovissheten e ju tortyr. Fast man drar bort tiden fran haktetstiden- ifran fangelsestraffet. Sa straffet han fick blev ju minus 6 manader. Hoppas ni/du slipper vanta SA lange. :/ Jag vet ju inte vad for relation du har till personen, men gor saker som gor dig glad, under tiden :) Allt ordnar ju sig alltid, tillslut!
Trees

2012-12-13 @ 11:49:49


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...