Of being..

Ledig igen, he-he! Där bröt jag mitt löfte. Och för att vidröra tanken då jag inte är perfektionistiskt karaktäriserad, har jag sorterat min garderob och hängt in alla kläder i färgordning.. Kan förstå hur det låter, men jag hade tråkigt.   Jag och mattias skulle göra blåbärspaj av alla blåbär från alla blåbärsris. Men den bokstavligt talat, mes som han är, valde att särlägga detta för en jävla katt. :s Så härmed är jag både perfektionist och ledig. Aja, har öppnat mig tillräckligt idag.

Tillägnar dig detta inlägg. För att jag saknar dig.
Nu ska jag, (om jag slutar skriva) inte gör ett sket, och jag föredrar att ha det så, dagen till ända. Tills sju iallafall. Då ska jag joina tanterna i gympasalen. Have ö nice kväll. =)


Kommentarer
Postat av: Däcket

Då är vi två som har våra kläder i färgordning då ;)

2008-10-14 @ 19:41:25
URL: http://segblondin.blogg.se/
Postat av: Ia

Och likväl gjorde jag denna färgade grej här om dagen!

-

Haha men alltså... föreställ dig att du har talet låt säga 12, och vill dela det på 5.

Krångligt, tänker du, det går ju inte jämnt ut?

Men då gör man bara såhär att man dubblar 12. Alltså 24,0! Sen flyttar du decimalen ett steg åt vänster och gör talet ett tiotal mindre ---- alltså 2,40! Och så många gånger går fem på 12!

Fungerar med hur stora/små tal som helst. Så nu vet du det nästa gång du ska vara snabb att dela någonting på fem.......

2008-10-14 @ 20:09:07
URL: http://mariahh.blogg.se/
Postat av: Ia

Oh och just det! jag fotar faktiskt med en kompaktkamera. Nikon coolpix S700 har jag och den är på 12,1 mpix... den går bra om man kämpar för det! haha ^^

2008-10-14 @ 20:12:03
URL: http://mariahh.blogg.se/
Postat av: Felicia

Ja, många reagerar likadant faktiskt. Vi läser en kurs tillexempel(förpackningsdesign) där vi får ta fram dummies (provförpackningar) som vi designar själva. Vi läser även en del marknadsföring, förpackningsteknik/material. CAD och CS3 är också program som vi jobbar i. Var går du i skolan?

2008-10-14 @ 20:18:17
URL: http://thetrap.blogg.se/
Postat av: Josefine

vad goo du är eller =D Blev jätteglad när jag läste (A) det är sorlgit vad länge sen det var vi sågs. :O

2008-10-15 @ 13:37:23
URL: http://joosses.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...